Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er fjerde juledag samt dermed også den ottende dag i vores juleferie sørme allerede så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Imens min Skat nød sin skønhedssøvn i morges, nåede jeg at lægge et lille puslespil, der skulle være på firs brikker, men desværre manglede de syv af dem.

Vi kørte hjemmefra ved lidt i 9:00 tiden og første stop blev Super Best og Netto på Holbækvej, andet stop blev Aldi på Søndre Ringvej og tredje samt sidste stop blev Lidt og Netto på Københavnsvej, da vi havde fået putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, spiste vi lige noget lydhurtigt frokost, hvorefter vi tillod os at tage en middagslur på cirka en times tid.

Resten af dagen samt aften har vi begge to primært brugt foran hver sin computer, for det var det, vi havde allermest lyst til at foretage os.

Min Skat sidder stadigvæk foran sin computer og der vare nok mindst et par timers tid, før han går i seng, men derfor vil jeg nu alligevel slukke for min computer samt efterfølgende går i seng, for nu er jeg igen så træt, at jeg har langt mere end almindeligt svært ved at holde mig vågen.