Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den syvende dag i vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag har min Skat brugt det meste af dagen sammen med sin computer, da han stadigvæk prøver på at få lidt styr på nogle forskellige opgave via den og jeg har blandt andet nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 34 stykke tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffe, hækle på det igangværende projekt, der er ved at være færdigt, samt fotografere alle mine dejlige julegaver samt alt det, vi kom til at købe i Tivoli i går, så nu skal jeg bare lige havde pakket billederne samt skrevet de tilhørende indlæg.

Dertil kommer, at vi i formiddags nåede at går en tur over til Aldi på Søndre Ringvej for at handle ind og min Skat har både nået at løbe den tur, han ikke nåede at løbe i går, samt komme til sin normale fredagstræning. Jeg nåede desværre ikke ud at løbe i dag, da jeg igen i dag har "hygget" mig med et let hormonalt betinget migræneanfald samtidigt med min højre hæl har givet lidt for meget lyd fra sig det meste af dagen.

Min Skat sidder stadigvæk foran sin computer, men det varer nok ikke så længe, før han er ved at være færdig med den igangværende opgave, så vi kan gå i seng, så nu vil jeg slukke for min computer, for så kan jeg måske lige nå at tage hul på det puslespil, jeg fik i julegave af Sweetheart, før vi går i seng.