Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den tredje dag i vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Hele morgen og første halvdel af formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgaver, derefter gik vi rundt om skuret foran vores opgang, så vi lige kunne putte diverse lokalaviser og reklamer i den opstillede container til papir samt skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, bagefter var vi lige rundt om containeren til pap, der står på den store parkeringsplads langs med stamvejen, der også lige blev "fordret", før vi gik via Musicon til Aldi på Søndre Ringvej for at handle lidt ind.

Da vi i fællesskab havde fået puttet samtlige af de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tog vi lige noget lynhurtigt frokost samt læst årets ottende og niende julekort, før min Skat kørte til træning eller retter vi startede med at køre ud til Shurgard for at anbringe de to store tomme papkasser fra posthuset, hvori vi opbevarer noget af juletræspynten, når den ikke er i brug, for de behøver jo ikke at stå i vores lille lejlighed julen over.

Derefter kørte min Skat til træning og jeg gik rundt om Silvan, hvor jeg fik købt et par småting, der skal bruges til næste års advents- og pakkekalendergaver, før jeg gik ad Københavnsvej til først Lidl og derefter Netto, hvor jeg lige fik handlet lidt ind, før jeg forsatte ad Københavnsvej til Ro´s Torv, hvor jeg gik en runde, før jeg forsatte ad Københavnsvej samt Algade til Kvickly, hvor jeg kom til at købe lidt nyt juletræspynt.

Derefter gik jeg via Algade, Hestetorvet samt Jernbanegade til Føtex i Roskildes Stations Center, hvor jeg også lige kom til at købe lidt nyt juletræspynt, før jeg gik hjemad via Jernbanegade, Køgevej samt stamvejen. Jeg var lige præcist nået hjem, da min Skat kom hjem fra træning, så det endte med, at vi i fællesskab fik puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi holdt en kort pause.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at stryge dagens eneste maskinfuld altså søllet 15 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe samt skuffer, tale i mobiltelefon med Poul samt dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvaske.

Derudover har vi begge to sådant lidt on og lidt off i løbet af hele dagen fået hængt diverse former for pynt på juletræet, så nu er det næsten helt færdigt pyntet, og nu er det vis ved at være på tide, at vi kommer i seng, for nu er vi igen begge to helt vildt trætte.