Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den femtende torsdag samt dermed også den 74. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løbe han ført fire kilometer i mit tempo, hvorefter han løb seks kilometer i sit eget tempo. Jeg nåede desværre ikke ud at løbe i dag, da jeg var alt for flad, så jeg tog en lille middagslur, imens min Skat løb.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 80 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind ad to omgange, første gang nåede jeg rundt om Fakta i Østervangs Centret, Lidl på Københavnsvej, Føtex på Ro´s Torv, Kvickly i Algade samt Føtex i Roskilde Stations Center og anden gang nåede jeg kun rundt om Aldi på Søndre Ringvej, samt befriet alle mine søde babynisser, så de nu kan boldtrer sig frit i årets snelandskaber.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.