Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den femtende mandag samt dermed også den 71. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale mandagstræning.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits mandag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 77 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, samt handle ad to omgange, første gang hos både Kvickly i Algade, H & M og Føtex på Ro´s Torv, En Verden Af Maling samt Jysk og anden gang kun hos Fakta i Østervangs Centret.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, den anden af dem er jo lige som fyldt rigtigt godt op af diverse plyssede ænder, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med jeg klemmer min Skats ribben, imens han ser fjernsyn, hvilket han lige kan nå at gøre i cirka en halv times tid, før sengen for alvor kalder på os begge to.