Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den fjortende lørdag og dermed den 27. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen og første halvdel af formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af et par meget små hængepartier, derefter gik vi ind til Roskildes centrum, hvor vi handlede lidt ind, hvilket vil sige, at vi blandt andet fik købt ny urrem til min Skats armbåndsur samt to nye ænder til mig.

Da vi have puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt spist frokost, kørte vi ud til Shurgard for både at anbringe nogle kasser med noget, jeg ikke orker at rydde op i før efter jul, samt hente kasserne med julepynt og på hjemvejen handlede vi lidt ind hos Fakta i Østervangs Centret, hvor jeg kom til at købe endnu en sød glaskugle til vores juletræ.

Samtidigt med min Skat tilberedte vores aftensmad, fik jeg dækket spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu.

Da vi i fællesskab havde aflivet dagens samlet opvask, satte vi os foran hver sin computer og nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.