Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den trettende lørdag og dermed den 25. fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen og formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af et par meget små hængepartier, derefter handlede vi ind, hvilket vil sige, at vi blandt meget andet fik købt årets juletræ.

Da vi have puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt spist frokost, kørte vi ned til havnen for at opleve årets julemarked, men på grund af den meget høje vandstand i Roskilde Fjord, der i nat var oppe på 206 centimeter over det normale, var det flyttet til Glasværket, hvilket kun gjorde det endnu mere hyggeligt samt gav os mulighed for at nyde udsigten fra Glasværket tårn.

Samtidigt med min Skat tilberedte vores aftensmad, fik jeg strøget dagens to maskinfulde altså 43 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt dække spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu.

Da vi i fællesskab havde aflivet dagens samlet opvask, satte vi os foran hver sin computer og nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.