Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den trettende tirsdag samt dermed også den 62. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer, og da han kom hjem, nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi først løbe mine 4.000 meter, hvorefter min Skat løb en kilometer og jeg løb 200 meter.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 40 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, samt gøre rent og rydde op i det højre underskab i køkkenets kortside. Så nu er alt det, der befinder sig i det skab, rent og der kom lidt mere i kasserne til Solsikkens Sang.

Min Skat sidder foran sin computer og der vare nok mindst en times tid, før han går i seng, men derfor vil jeg nu alligevel slukke for min computer samt efterfølgende går i seng, for nu er jeg igen så træt, at jeg har langt mere end almindeligt svært ved at holde mig vågen.