Arkiver

Hvor meget kan der være i et skab ?


Hverdagen.

Jeg har lige fundet ud af, hvor meget der i grunden var i skabet under køkkenvasken og det var ikke lige frem lidt …

2012/01/09/101.jpg

Vi skal have aflæst både koldt og varmt brugsvand i dag og bagefter skal der sættes plomber på begge målere, så derfor skal skabet under køkkenvasken være helt tom, når vedkommen, der skal stå for begge del, ankommer et sted imellem klokken 11:00 og klokken 14:00.

Så da jeg havde vandet alle vores potteplanter samt nippet visne blade og blomster af dem, fik jeg hængt langt det meste af dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen. Derefter strøg jeg resten af det nyvaskede tøj, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset.

Da jeg havde lukket for varme i hele lejligheden samt jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelser i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation og derefter fik jeg lige puttet pap i den dertil opstillede container på stamvejen, før jeg forsatte via stamvejen, Køgevej, tunnellen under stationen samt Jernbanegade til Føtex i Roskilde Stations Center, og lige så snart jeg havde klaret dagens indkøb der, gik jeg hjem samt satte de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg tømte skabet under køkkenvasken.

Så nu kan jeg ikke rigtigt komme til at gå i gang med noget, før vandaflæseren har været her og så skal jeg i gang med at vaske skabet under køkkenvasken af indvendigt, hvorefter jeg skal have ryddet op samt sorteret i dets indhold samtidigt med det bliver puttet på plads.