Arkiver

Mit klædeskab


Hverdagen.

For seks og en halv uges tid siden tømte jeg mit klædeskab, da jeg ville ryde op i mit tøj samt fodtøj og smide det ud, som jeg med 100% sikkerhed ved, at jeg aldrig mere vil komme til at gå med.

Jeg har skaffet mig af med alt det, som det er mindst et års tid siden, jeg sidst har haft på. For har jeg ikke haft brug for det i et års tid, så får jeg det nok heller ikke mere.

Nu er jeg så endeligt langt om længe blevet færdigt med den opgave.

🙂

Her hænger de nyvaskede og nystrøget af mine bluser, skjorter og toppe …

2007/06/22/001.jpg

… som overlevede mit oprydningsflip. Her hænger de nyvaskede og nystrøget af mine kjoler, nederdele samt de to par bukser …

2007/06/22/003.jpg

… som overlevede mit oprydnings-flip. Her har jeg fået plads til de af mine sandaler, sko og støvletter …

2007/06/22/004.jpg

… som overlevede mit oprydningsflip. Og endeligt så fik jeg plads til alt mit nye stof …

2007/06/22/002.jpg

… og typisk mig, så er det meste af det nyvasket og dermed lige til at klippe i og det er alt sammen langt ned i en tætlukket plastikpose, hvor i jeg øverst har lagt en lille lap papir, hvor på jeg har skrevet, hvor stort stofstykket er.

Jeg indrømmer gerne, at det knipler og krabler i mine finger for at komme i gang med at omsætte dette stof til noget nyt tøj. For som det kan ses på de tre første billeder i dette indlæg, så "mangler" jeg tøj.

😉

Nu kan jeg så glæde mig over, at jeg har fået tømt endnu to af de flyttekasser, som vi har haft stående inde i stuen. Så nu mangler jeg kun at tømme de sidste fem flyttekasser, så er vi kommet helt på plads.

🙂