Arkiver

Regn eller sol


Hverdagen.

I følge DMI er det lige nu overskyet i Roskilde og omegn …

2007/06/15/001.jpg

… det gør vel som sådant heller ikke noget. Vi har haft meget fint vejr i starten af ugen med dejlige høje temparatuer og jeg har – nok som noget nær den eneste – nydt det i fulde drag. Spørgsmålet er bare, om det kommer til at holde tørt eller om vi får regn i dag ?

😉

Peter kørte hjemmefra for en lille halv times tid siden og jeg sidder sammen med min morgenmad og min the foran min computer, hvor jeg er i fuld gang med at opdatere min blog og det ser ud til, at jeg igen er næsten lige med.

😉

Der er fredag og når min Skat kommer hjem fra arbejdet i dag, tager vi begge to hul på to ugers afspadsering og vi glæder os. Det bliver skønt med to uger væk fra alle de daglige arbejdesopgaver.

🙂

Vasketøjsbunken er stor og den skulle gerne være næsten aflivet, inden jeg går i seng i aften, det samme skal en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier også være på det tidspunkt, og så skal jeg se at komme i gang med denne bunke …

2007/06/15/003.jpg

… af opgaver, som jeg tog med hjem fra mit job i går og som jeg meget gerne skal nå igennem i løbet af denne weekend, da jeg dermed kan holde ferie med god samvittighed. Da jeg så ved, at jeg ikke har efterladt en masse bunker til mine to kollegaer, som skal holde det hele kørende på jobbet, imens jeg er væk. End videre har jeg aftalt med min kollega, som bor i Store Valby, at hun skal kigge forbi os på mandag for at hente det hele, så jeg skal være færdigt med det, inden jeg går i seng på søndag.

Så … jeg kommer nok ikke til at kede mig i dag.

😉

Nu har jeg lige modtaget en e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet på arbejdet samt at han har det godt. Så må jeg vel heller selv se at komme i gang med noget fornuftigt.

😉

Nu er solen kommet lige højere på himlen, men skyerne vil stadigvæk ikke rigtigt lade den titte frem …

2007/06/15/004.jpg