Arkiver

Grå hæklet vams med strikket ribkanter


Håndarbejde.

Jeg er stadigvæk meget ophængt med opgaver på mit arbejde. Så når jeg endelig har lidt tid til overs til at sidde med et håndarbejde, skal det helst være et, som ikke kræver alt for meget tanke-virksomhed, da jeg simpelhen er for træt til, at jeg kan tænke klart.

🙁

Da jeg samtidigt gerne ville have mig en lysegrå vams – sådan en, som går godt ned om rumpen og som kan holde mig varm både på en kølig dag nu indendørs og som også vil kunne bruges som "overtøj", når det igen bliver noget varmere uden for – gik jeg for cirka to ugers tid siden i gang med at hækle denne vams …

2007/03/01/001.jpg

… som jeg er blevet færdigt med her til aften. Der er endnu en gang tale om et 100% eget design – hvis man da kan tale om design her … da for- og bagstykke er to helt ens stykker, der starter med 16 pinde rib ( 1 ret og 1 vrang ) og så ellers bare er hæklet lige op i stangmasker og ærmerne er det samme bort set fra, at der er taget en maske ud i hver side på hver 4. række.

🙂

Denne vams er hæklet af to nøgler "Torino" ( 100% acryl ) fra Coop Danmark, som jeg købte på tilbud i Kvickly Xtra i slutningen af oktober måned sidste år.

Og jeg kan fortælle jer, at jeg allerede nu er blevet så glad for den, at jeg nok kommer til at hækle mindst en mere. Næste gang bliver den nok fremstillet af enten hvidt eller sort "Capri", som jeg har liggende på lager.