Arkiver

Nu med lys i …


Hverdagen.

Vi har begge to brugt hele dagen i dag til at få aflivet et par af vores hængepartier.

Min Skat har blandt andet brugt to timer på at få styr på alle de løse ledninger ved mit skrivebord, så nu er de alle som en sat fast i enten en kabelkanal eller ved hjælp af en kabelbinder. Så nu er der ingen løse ledninger der mere.

🙂

Men før min Skat gik i gang med det, så tømte jeg skrivebordet og der lå ret så meget på det, derefter så tømte jeg dets fire skuffer, så bordet ikke var så tungt, da det skulle flyttes, for at han kunne komme til at ordne ledningerne.

🙂

Når jeg nu havde hældt alt skrivebordets indholdet ud over vores seng, så kunne jeg jo lige så godt bruge tid på at finde ud af, hvad det nu i grunden er, at jeg har putte ned i dets fire skuffer samt i de fire brevbakker, som stod oven på det.

Det ser ikke ud af så meget, men det har taget det meste af dagen i dag, men så fik jeg også dels smidt en del ud og dels lige plads til noget af det, som lå i den ene af de endnu ikke udpakkede flyttekasser inde i stuen. Så nu er der en flyttekasse mindre der inde.

🙂

Så alt i alt så har jeg fået mere på plads i dag.

🙂

Her til aften fik jeg så endelig gravet mig frem til nogle fyrfadslys, så jeg kunne komme til at få lys i vores to græskarhoveder ude på altanen …

20061021-01.jpg

… og selv om nogen nok synes, at de er uhyggelige, så synes jeg, at de hygger.