Arkiver

Sort poncho til Ego


Håndarbejde.

Jeg har taget en flex-fridag i dag, så jeg kunne afspadsere mit hjemmearbejde fra sidste uge, for jeg syntes, at jeg havde behov for en dag hjemme, hvor jeg ikke er hjemme på grund af sygdom.

Men da vi har meget travlt på mit arbejde lige for tiden og juletravlheden er endda endnu ikke begyndt, har jeg til gengæld så haft arbejde med hjem, som jeg har siddet med i to og en halv time tirdag aften, i en halv time i går aftes samt to timer i morges og jeg har stadivæk noget arbejde liggende, som jeg skal have klaret i løbet af weekenden, det sætter jeg mig nok med i morgen formiddag, så det er klaret inden på mandag. Så det vil sige, at jeg har stadigvæk haft over mit normale antal timer i denne uge, selv om jeg har holdt fri i dag.

🙂

Her til aften er jeg så endelig blevet færdig med denne poncho til mig selv …

20061007-02.jpg

… den er hæklet af otte nøgler "Capri" ( 100% acryl ) og købt på medlemstilbud i den lokale Kvickly for cirka to uger siden. Opskrifen er den samme, som jeg brugte til den hvide poncho i bomuld, som jeg hæklede til mig selv i foråret.

Jeg tror, at jeg vil tage otte nøgler hvidt "Capri" fra mit garnlager, så får jeg også reduceret det lidt, og går i gang med at hækle en mere, for en poncho er rigtigt god at have på, når det er råkoldt indendøres for eksempel på arbejdet …

🙂