Arkiver

Lille and med stor nøglering.


Ænder.

Da min Skat skulle lade op til årets E-løb i morgen, tog jeg alene ind for at forny vores Varelotterisedler inde på Østerbrogade ikke særligt langt fra Svanemøllens Station. Men før jeg nåede så langt, kom jeg til at gå en tur op og ned ad vores lokale gågade samt slå et smut rundt om Stændertorvet for at kigge på det lokale lørdags-loppemarked. Her kunne man godt se, at det er ved at være efterår, for denne blæsende lørdag var der ikke nær så mange boder, som der normalt er.

Jeg skiftede fra regionaltog til S-tog på Hovedbanegården og så benyttede jeg lige lejligheden til at kigge på butikker i Hovedbanegårdens Shopping Center. Det var også her hos "Ærlige Bent", at jeg som det eneste sted på hele turen kom til at bruge penge.

🙂

Det blev til denne mega store nøglering …

20061007-01.jpg

… med en meget lille plys and. Det er nok især navnet "Nici", som jeg har betalt for, for den kostede 60,00 kroner og så meget plys er der heller ikke i den.

😉

Nu er den kommet til at hænge i min skrivebordslampe sammen med min anden "Nici" nøglering, som har en stor plysand, så kan de underholde hinanden.

🙂 🙂