Arkiver

Host ! Host ! Host ! Del 5


Hverdagen.

Jeg nåede på arbejdet i går fra klokken 06:05 til 14:05 og da jeg ikke holder frokost, så blev det til otte timer. Til gengæld var jeg så så træt og dårlig, da vi kom hjem i går eftermiddags, at jeg gik i seng og sov lige til vi skulle spise til middag. Det blev til næsten tre timers søvn.

Min Skat må snart være godt træt af mig, jeg sover om eftermiddag, når vi kommmet hjem fra arbejdet, jeg går mega tidligt i seng og jeg hoster stadigvæk det meste af natten.

🙁

I dag går det lidt bedre, selv om jeg stadigvæk er træt og hoster, så har jeg dog fået taget mig så meget sammen, at jeg har fået vasket og strøgte fire maskinefuld tøj samt jeg har været ude at gå mig en god lang tur, da jeg har handlet ind i Roskildes centrum.

Jeg har fået købt de første af dette års julegaver og så kom jeg til at købe garn i Kvickly, da en af denne måneds medlemstilbud er 10 nøgler Capri for 69,95 kroner.

Jeg kom til at købe 20 nøgler hvidt og 20 nøgler sort, som jeg vil lægge på lager, sådant noget kan jeg altid få brug for.

😉