Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 42. søndag samt dermed den fjerde weekend efter vores ti dage lange sensommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgaver. I formiddags nåede vi blandt andet ud at løbe, for først løb vi mine 4.000 meter og derefter løb min Skat 8,6 kilometer og jeg løb 900 meter.

Dertil kommer, at vi har fået sat mit skrivebord på plads i soveværelset, min Skat har blandt andet nået at montere harddisken med alle mine billeder på min nye computer og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skifte sengetøj, vaske og stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et lagn i dobbelt størrelse, to dynebetræk og to pudebetræk, der efterfølgende kom på plads på den øverste hylde i mit klædeskabe, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, skrive diverse små manglende blogindlæg samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Da vejret klarede en lille bitte smule op samtidigt med det så ud til, at skyerne ville forsætte med at holde sig tætte, besluttede vi, at vi ville besøge Tivoli, så derfor pakkede vi hver sin rygsæk, før vi kørte hjemmefra. Da vi havde gået en runde igennem hele Tivoli, nyd vi aftens menu, før vi gik endnu en runde igennem Tivoli og vi handlede ind hos Rema 1000 i Hammerichsgade, hvor vi kom til at købe lidt nyt Halloweenpynt, før vi kørte hjemad.

Da vi kom hjem, talte jeg i mobiltelefon med Poul, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.