Arkiver

Forårsdrømme – Del 2


Hverdagen.

Onsdag den 18. november 2015 plantede min Skat løg til diverse former for forårsblomster i vores to altankasser og allerede lillejuleaften brød det allerførste helt lille bitte lysegrønne plantepus igennem jordens overflade.

I løbet af den næste uges brød flere helt små lysegrønne plantepusser dagligt igennem jorden overflade og da udendørstemperaturen begyndte at kravle ned til frysepunktet, valgt vi forrige lørdag at sætte de to altankasser ned i vores kælderrum, så vores små lysegrønne plantepusser ikke kom til at fryse ihjel.

Da vi i lørdag så til dem, kunne vi se, at adskillige af dem havde brugt den sidste uges tid til at bryde igennem jordens overfalde og da vi var bange for, at de skulle gå ud, hvis de ikke snart fik bare en lille bitte smule dagslys, så anbragte vi de to altankasser foran vinduet i opgangen og der er de helt små lysegrønne plantepusser åbenbart rigtigt glade for at stå, for flere af dem er allere blevet så store …

2016/01/14/0301.jpg

… at de allerførste af dem, hvilke vil sige et par af tete tete påskeliljerne, allerede er begyndt at danne blomsterknopper, så nu bliver det spændende, hvem af dem der først springer ud samt hvornår det sker.