Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets tolvte lørdag samt dermed også første halvdel af årets tolvte weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Hele morgen og første halvdel af formiddagen blev brugt på at hygge samt aflive en god håndfuld af diverse små hængepartier. Vi kørte hjemmefra ved 10:30 tiden og i dag kunne vi til al held nøjes med at handle ind hos Super Best og Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej. Da vi kom hjem, puttet vi i fællesskab alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi tog frokost.

Bagefter satte min Skat sig foran sin computer, imens jeg nåede at stryge dagens eneste maskinfulde altså 26 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt aflive opvasken efter vores morgenmad og frokost.

Dertil kommer, at vi brugte langt det meste af eftermiddagen på aflivning af diverse små hængepartier altså løsningen af slags opgaver, som ingen bemærker, når man når dem, men som alle bemærker, når man ikke lige har nået dem.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med han ser fjernsyn.