Arkiver

Årets 39. ups !


Hverdagen.

Da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, gik jeg hjemmefra. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg via stamvejen gik hen til containeren til pap, der også lige blev "fodret", før jeg forsatte igennem vores bebyggelse samt videre ad Køgevej i retning mod Roskilde centrum, hvor første stop blev Tiger i Algade.

Da jeg havde handlet lidt i hos Tiger i Algade, forsatte jeg ad Algade, Stændertorvet samt Skomagergade til Søstrene Grenes, hvor jeg kom til at foretage årets 39. ups i form af tre nøgler hvidt ( farve nummer 13100 ) af deres eget mærke af Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) med en løbelængde på cirka 160 meter per 50 gram, der kostede 11,96 kroner per nøgle, samt ni nøgler sort ( farve nummer 19-4305 ) lige ledelse af deres eget mærke af Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) med en løbelængde på cirka 160 meter per 50 gram, der kostede 10,96 kroner per nøgle …

2012/10/05/101.jpg

… og spørg mig venligst ikke om, hvorfor det sorte garn er en hel kroner billigere per nøgle end det hvide garn. Både det hvide og det sorte garn, jeg købte i dag, har for øvrigt samme indfarvningsnummer som det hvide og sorte garn, jeg købte i fredags.

Alle tolv nøgler garn er for øvrigt allerede "øremærket" til nogle forskellige små hæklede projekter, jeg meget gerne vil nå i løbet af efteråret.

Jeg nåede lige at købe friske porrer hos Irma, før jeg gik hen til Føtex i Roskilde Stations Center og da jeg havde handlet ind der, forsatte jeg ad Jernbanegade, Ringstedvej samt Holdbæk vej til Netto.

Da jeg havde klaret dagens indkøb hos Netto på Holbækvej, gik jeg hjem ad via Søndre ringevej, hvor jeg lige fik handlet lidt ind hos Aldi, før jeg forsatte hjemad via Køgevej og stamvejen.

Da jeg kom hjem, puttede jeg lige de af de nyindkøbte varer, der skulle i fryseren samt i køleskabet, på plads, hvorefter jeg smurte min frokost samt efterfølgende satte mig foran computeren, så jeg kunne skrive dette lille bitte indlæg på min blog samtidigt med jeg nød min frokost og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan nå at få en middagslur, før min Skat kommer hjem fra arbejdet, for nu er jeg energimæssigt desværre igen fladere end flad.