Arkiver

Hvordan kan det være …


Hverdagen, Årets gang.

… at undertegnet, der jo ellers er kendt for at være i rigtigt god tid og nogle vil jo nok mene i vanvittig god tid med hensyn til løsningen af diverse opgaver som for eksempel stort set altid har nået at fremstille, købe samt klare indpakningen af stort set alle årets advents-, kalender- og julegaverne, længe før stort set alle andre endnu er bare nået at komme i tanke om, at de skal til at komme i gang med opgaven, aldrig når at overføre mærkedage, aftaler med mere fra det gamle års kalender til det nye års kalender …

2021/01/26/0101.jpg

… før vi er nået til et tidspunkt imellem midten af det nye års januar måned og slutningen af det nye års februar måned ?

Det ved jeg rent ud skrevet faktisk ikke, men nu kan jeg så glæde mig over, at jeg her til morgen endelig langt om længe fik taget mig så meget sammen, at jeg ikke alene gik i gang med opgaven, men at den rent faktisk nu også er blevet løst.

Så nu håber jeg, at jeg er lidt tidligere på den med hensyn til løsningen af denne opgave næste gang. For det kan da ikke passe, at jeg skal være så frygteligt langt bagud med den hvert år.