Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets syttende tirsdag samt dermed også den elvte hverdag efter vores ti dage lange påskeferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, derefter kørte vi til Skorstensgaard, hvor vi afleverede vores lille bil, så den kunne få udskiftet sin utætte beholder til kølervæske med en tæt af slagsen. Imens vi ventede på, at vores lille bil blev repareret, gik vi en lille tur på cirka fire kilometer.

Da vi kom hjem, tog min Skat frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en atypisk tirsdag, for da min Skat gik hjemmefra i morges, gjorde jeg det samme, så vi kunne køre sammen til hans arbejdsplads, hvor jeg i to og en halv times tid hæklede på det igangværende projekt kun afbrudt af den tid jeg brugte på at telefonvække Poul ved 7:00 tiden.

Ved 8:30 tiden gik jeg fra min Skats arbejdsplads og på vej til Poul, handlede jeg ind for ham hos Rema 1000 i TV Byen, da jeg nåede frem til Poul, tømte jeg hans postkasse samt puttede dens indhold ned i det fyldte net, før jeg satte det foran hans terrassedør samt fjernede de to fyldte affaldsposer, hvorefter jeg puttede dem i den relevante container, før jeg ringende til Poul for at fortælle ham, at hans varer stod foran hans terrassedør. Derefter handlede jeg ind hos Fakta og Herlev Apotek på Herlev Torv samt Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, før jeg gik tilbage til Poul, hvor jeg puttede alle de nyindkøbte varer på plads for ham samt ryddede op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser samt puttede batterier, dagrenovation, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham.

Da jeg ankom til Poul, var han meget dårligt og jeg valgte derfor at gå ind til ham, jeg sørgede for at holde god afstand til ham samt så vidt mulig ikke at være i det samme rum som ham, for jeg vil ikke i et forsøg på at hjælpe ham, løbe en risiko med hensyn til at udsætte ham for smitte, han er syg nok i forvejen og han har ikke brug for at blive mere syg og slet ikke, hvis det kan undgås.

Jeg gik tilbage til min Skats arbejdsplads og fra jeg nåede frem til den samt til vi kørte derfra, nåede jeg at spise min medbragte madpakke og hækle på det igangværende projekt.

Imens min Skat og jeg kørte fra hans arbejde til Skorstensgaard, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Heidi i cirka en halv times tid.

Dertil kommer, at jeg også har nået at rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.
 
 
Bonusinformation …
Covid-19 er desværre kommet til Danmark, hvilket især skyldes alle de asociale, miljøubeviste topegositer, der skal have så mange likes på de asocialemidier som muligt, hvilket de så kun kan få ved at tage på den ene rejse efter den anden og gerne så mange som muligt hvert år samt manglede handlekraft hos vores regering, for de danske grænser skulle være lukkede allerede ved årsskifte og samtlige af dem, der er rejst ind i Danmark i år, skulle have være undersøgt, så man viste, om de var smittet med eller var smittebærer af Covid-19, på den måde kunne vi have haft forhindret virussen i at spæde sig i hele landet og dermed kunne vi havde haft undgået den situation, vi lige nu befinder os i.