Arkiver

Flytterod


Hverdagen, Ænder.

Det har desværre vist sig, at min blog er meget syg, hvilket skal forstås på den måde, at den software, jeg bruger til den, dels ikke er blevet opdateret i cirka fire år samtidigt med, at jeg har skrevet et par tre gange flere indlæg end dens database maximalt kan rumme, dertil kommer, at vores webhotel ikke længere understøtter den PHP version, min blogs software er skrevet til.

Lige for tiden kører min blog på en nyere version af PHP, end den den er skrevet til, hvilket giver rigtigt mange problemer som for eksempel at jeg har svært ved at lokke på den, sidste gang lykkedes det ved tredje forsøg, at jeg ikke altid kan gemme de indlæg, jeg skriver på den, og så videre.

Min Skat brugte en meget stor del af sin sommerferie på at skrive noget konverteringssoftware og ved hjælp af det er vi nu gået i gang med at overflytte samtlige af de cirka 37.500 indlæg, der ligger på min blog, fra den gamle software til den nye software, hvorefter de bliver overført til min midlertidige blog ny.denkreativeand.dk.

Nå alle de cirka 37.500 blogindlæg en gang forhåbentlig ikke alt for langt ude i fremtiden alle som en er blevet konverteret til den nye blogsofeware, vil de så blive overført fra den midlertidige udgave af min blog til den normale udgave af min blog.

Det vil altså sige, at der i den nærmest tid ikke kommer flere indlæg på den oprindelige udgave af min blog www.denkreativeand.dk, da alle nye indlæg indtil det store flyttearbejde er vel overstået bliver skrevet på min midlertidige blog ny.denkreativeand.dk.