Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 45. lørdag og dermed også den 29. fridag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, før vi ved 9:30 tiden tog os samme til at klare dagens indkøbstur, hvilket vil sige, at vi startede med ad køre en bilfuld ud til det ene af vores tre lejet rum hos til Shurgard, derefter handlede vi ind hos Lidl, Lop It, hvor jeg foretog årets 102. ups, og Netto på Københavnsvej samt ElGiganten, Jysk og PetsWorld på Industrivej. Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads altså bort set fra dem, der blev anbragt på det korte køkkenbord, hvor de nok kommer til at stå lige indtil min højre hånd er blevet raske nok til, at jeg igen kan bruge den optimalt.

Dertil kommer, at vi har nået at se kvalifikation inklusiv både op- og nedtakten til den til ugens Formel 1 løb, Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de tre store igangværende oprydningsopgaver samt løbe ti kilometer og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg købte seks lysende glaskugler, og Søstrene Grenes, hvor jeg købte fire små glaskugler, putte de nyindkøbte varer på plads samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvaske, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.