Arkiver

Ved I godt …


Hverdagen.

… at det er torsdag den 24. januar 2019 i dag samt at det betyder, det så er lige præcist en hel måned altså 31 dage siden, det var juleaften, samt hvad der er endnu mere vigtigt at huske på, at der nu kun er elve måneder altså 334 dage til, det igen er juleaften ?

Det er nu ikke lige frem noget, der på nogen som helst måder kan stresse mig bare det allermindste, for på nuværende tidspunkt af året har jeg allerede klaret indpakningen af årets pakkekalender inklusiv en gave til både den allersidste lørdag og den allersidste søndag i november samt en gave til både første juledag, anden juledag og tredje juledag til Heidi, alle disse gaver ligger i en stor lukket papkasse, der står i det største af vores tre lejede rum hos Shurgard, samt årets pakkekalender inklusiv en gave til både den allersidste lørdag og den allersidste søndag i november samt en gave til både første juledag, anden juledag og tredje juledag samt årets julegaver til både min Skats tante samt hendes datter og de fik alle disse gaver samtidigt med de fik sidste års julegaver.

Dertil kommer, at jeg også allerede har nået at fremstille eller købe cirka en femtedel af de julegaver, jeg har planlagt at give i år.