Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 43. søndag og dermed også den trettende hele weekend efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat samt alle vores fartglade skildpadder sidder foran fjernsynet, da de ser ugens Formel 1 løb, og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Hele dagen er blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, for på grund af regnvejret droppede vi det planlagte besøg i Zoologisk Have i København, så nu håber vi, at når Halloweenturen derind ikke blev til noget, at juleturen derind så gør det.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme et lille stykke videre med den ene af de tre store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg samt læse i den igangværende bog.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede min Skat dagens samlet opvask, før han satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg læser i den igangværende bog.