Arkiver

And i badering


Hverdagen, Ænder.

I dag har været en af de der dage, hvor jeg kom til at skulle bruge mere tid på at handle ind, end jeg først havde beregnet, at jeg skulle. For egentligt så manglede vi kun lidt frisk frugt, et landbrød, en liter letmælk samt en liter kakaomælk, hvilket alt samme kan fås i Aldi. Især landbrødet og kakaomælken vil min Skat helst have der fra.

Så da jeg havde fået dagens anden maskinefuld nyvasket tøj hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, så var det også fyldt helt op og det kunne ikke bærer mere, samt jeg lige havde nået at få strøget de stykker tøj, der bliver pænest, når de bliver strøget, imens de stadigvæk er våde, samt hængt dem til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, gik jeg en tur til Aldi.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation og papir. Den første hænger lige ved siden af indgangen til skuret, hvor de to andre står, derefter gik jeg rundt om containeren med pap, for så havde jeg også lige fået ryddet lidt op på køkkenbordet på kortsiden, så det nu er knapt så rodet. Så var jeg lige rundt om postkassen med et par breve og derfra gik jeg over til Aldi på Ringvejen.

Desværre havde de endnu ikke modtaget alle deres varer, og da de igen i dag var undermandet på grund af sygdom, så havde de heller ikke nået at stille alle de varer, som de trods alt havde nået at få hjem på dette tidspunkt, på plads. Så jeg kunne faktisk kun komme til at købe friske blommer og letmælk. Det er der jo ikke noget at gøre ved, så jeg nøjes med at købe de to nævnte ting og så gik jeg hjem igen.

Efter jeg havde fået hængt dagens tredje maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, hvilket jeg ikke kunne komme til at gøre, før jeg havde strøget det meste af det, som jeg havde nået at vaske i løbet af morgen og formiddagen, samt jeg lige havde nået at få strøget de stykker tøj, der bliver pænest, når de bliver strøget, imens de stadigvæk er våde, samt hængt dem til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, spiste jeg min frokost, imens jeg skrev lidt på min blog.

Så fik jeg lige ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad samt min frokost, hvorefter jeg lige gik ned for at tømme vores postkasse. Vi modtager som regnlen aldrig dagens post før efter klokken 12:00. Hvorefter jeg lige fik set det igennem, så jeg kunne tage alle reklamerne med ned til containeren til papir, før jeg gik over til Aldi igen.

Denne gang havde de nået at få resten af deres varer hjem og de havde oven i købet også nået at få langt de fleste af dem sat på plads. Så denne gang kunne jeg godt komme til at købe, det jeg skulle. Jeg kom dog også til at købe noget, som bestemt ikke stod på min huskeseddel og som jeg dyede mig for at købe, første gang jeg var der over i dag, men nu er der jo noget med ænder samt mig, og sådant en som denne her …

2009/06/02/101.jpg

… havde jeg altså ikke i forvejen og når jeg så kunne få den for 29,95 kroner, kom jeg altså til at give den et nyt kærligt hjem hos os.

Jeg håber, at når vi en gang langt ude i fremtiden har fået råd til at ændre lidt på vores badeværelset tilstand, at jeg så får mulighed for at få en glashylde, der skal nu nok bruges nogle stykker, og derpå skal alle mine badeænder samt ænder til bad så komme til at står. Så jeg kan glæde mig over dem, hver gang jeg kommer ud i badeværelset, men indtil videre kommer denne lille størrelse nu nok til at blive gemt væk i en kasse samme med alle de andre badeænder samt ænder til bad, som jeg efterhåndens har nået at samle.