Arkiver

Opklaring


Hverdagen.

Lige nu sender solen sine dejlige livgivende og varme stråler ind igennem vores vinduer i henholdvis badeværelset, køkkenet samt soveværelset, hvilket alle de af vores potteplanter, der har mulighed for det, nyder mindst lige så meget, som jeg selv nyder det.

Desværre tror jeg bare ikke, at solen får lov til at skinne så forfærdeligt meget mere her til morgen, for på den anden siden af bygningen hænger der nogle meget grå og tunge skyer, der desværre på grund af blæsten er på vej i retningen hen over over bygningen.

Morgens videre solopgang over Køgevej klokken cirka 5:40 …

2010/06/02/101.jpg

… klokken cirka 5:45 …

… samt klokken cirka 5:55 …

2010/06/02/101.jpg

… som jeg oplevede, nød og sær fotograferede den via det åbne vindue i vores badeværelse, og nu hvor jeg både har nået at nyde dagens solopgang, spise min morgenmad , drikke min morgenthe samt skrive lidt på min blog, må jeg nok heller ser at komme i gang med at udfører nogle af dagens mere praktiske gøremål.

Jeg kan jo altid starte med at bære alle vores små plantebabyer fra spisebordet inde i stuen og ud til deres pladser ude på altan, før jeg sætte vaskemaskinen i gang med dagens første maskinefuld samt selv går i bad.