Arkiver

Måske endelig sommerferie til os


Hverdagen.

I går aftes lige inden vi gik i seng, slog min Skat ikke vores clockradio til, sådant som han ellers altid gør det om søndagen, hvis han eller vi begge to skal på arbejdet dagen efter. Det betyder altså desværre bare ikke, at vi dermed har taget hul på vores sommerferie her til morgen, men kun at min Skat ikke er kørt på arbejdet.

Som jeg også skrev lidt om både for tre ugers, to ugers og en uges tid siden, så hvis alt var gået efter de først lagte planer, havde min Skat og jeg allerede om mandagen i uge 24 taget hul på vores fire ugers lange skønne sommerferie, men nu går det jo langt fra altid, som man håber på og man planlægger. Så derfor har min Skat udsat starten af hans sommerferie med først en uges tid, så en uges tid mere og så endnu en uges tid, så den dermed skulle starte i dag.

Det ved vi så bare ikke, om den nu også gør. For det er i dag, man kører teksten af det store projekt, som min Skat har knoglet så hårdt med og som er årsagen til, at vores sommerferies start indtil videre er blevet udskud med tre ugers tid. Hvis denne tekst går godt og alting virker, som det skal, så har min Skat sommerferie med start fra i dag af, men hvis alting ikke virke som det skal, så skal min Skat være klar til at køre på arbejdet, hvis han ikke er så heldig, at det er noget, han kan klare her hjemmefra.

Under alle omstændigheder betyder dette så, at vi ikke frit kan disponere over de to første dage i denne uge, selv om vi godt nok officielt har sommerferie. Da man skal have mulighed for at kunne få fat på min Skat enten via e-mail eller fastnettelefonen, og han skal kunne køre ind til sit arbejde eller arbejde hjemmefra, hvis der er brug for ham og hans viden.