Arkiver

Stadigvæk ingen sommerferie til os


Hverdagen.

Som jeg også skrev lidt om både i forrige uge og i sidste uge, så hvis alt var gået efter de først lagte planer, havde min Skat og jeg om mandagen i forrige uge taget hul på vores fire ugers lange skønne sommerferie, men nu går det jo langt fra altid, som man håber på og man planlægger. Så derfor udsatte min Skat starten af hans sommerferie med en uges tid, så den skulle starte mandag i sidste uge. Det gjorde den så bare ikke, for han var langt fra bare halvvejs færdigt med det projekt, som til at starte med havde deadline i dag.

Så derfor blev starten af min Skats sommerferie så udsat til i dag, men det gør den så bare ikke, for min Skat er altså på arbejdet igen i dag og dermed er starten på vores sommerferie blevet udskudt med endnu en uges tid. Hvilket blandt andet skyldes, at kunden til det store projekt, som min Skat har knoglet så hårdt med, lige har fundet ud af, det skal være lidt større og derfor har kunden udsat leverings datoen med en uges tid til at starte med.

På det tidspunkt vi planlagde, at vi skulle holde sommerferie i uge 24, 25, 26 og 27 i år, viste vi jo til al held ikke noget om, at Farmors ville blive syg i starten af april måned og at hun ville dø små fire ugers tid senere. Vi viste til al held heller ikke noget om, hvor hektisk hele uge 18 år 2009 samt de efterfølgende to ugers tid ville blive.

Til gengæld viste vi godt, at min Skat i løbet af foråret og først på sommeren ville være meget ophængt med masser af arbejdsopgaver med meget korte deadlines. For sådant plejer det at være hvert år. Fordi kunderne lige skal have leveret deres ordrer, inden firmaet, som min Skat er ansat i, holder ferielukket i uge 28 og 29. Hvilket man så for øvrigt for første gang har valgt ikke at gøre i år.

Så allerede da vi planlagde vores sommerferie, vist vi godt, at vi måske ville blive nødt til at ændre lidt på den. Hvilket vi så også hele tiden har været parate til at gøre.

Dertil kommer så, at man i det firma, som min Skat er ansat i, har fået uventet mange ordrer ind i løbet af fortåret, og at alle disse ordrer skal være klar til levering før sommerferien. Sådant noget kan jo kun komme til at give ekstra travlhed, hvilket det bestemt også gjort, og derfor har min Skat udsat sin sommerferies start med indtil videre tre ugers tid.

Så må vi se, hvornår vi kan komme til at holde sommerferie i år. På den anden side … det er jo altid skønt at kunne glæde sig samt se frem til en ferie, så det gør vi og især fordi vi ved, vi nok med 100% sikkerhed skal komme til at holde den på et eller andet tidspunkt, når min Skat ikke længere er så ophængt på grund af diverse arbejdsopgave med meget korte deadlines.