Arkiver

Godnat tirsdag


Hverdagen.

Dagens smukke solnedgang over Køgevej klokken cirka 21:30 …

2009/06/16/401.jpg

… og klokken cirka 21:45 …

2009/06/16/402.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vores altan, samtidigt med jeg vandede alle planterne derude samt pillede visne blomster af dem.

I dag har været en af den der slags dage, hvor jeg både har nået en hel masse og så alligevel ikke har nået noget som helst. Jeg lagde godt nok ud i morges med at sætte mig for, at i dag skal jeg – og så fulgte en pæn lang liste over alle de ting, jeg gerne ville nå – og her til aften kan jeg så blot konstatere, at jeg godt nok har nået meget af det, men langt fra det hele og at de ting, jeg har nået, har taget meget længere tid, end jeg først havde beregnet, de ville gøre.

Nu er min Skat og jeg igen ved at være rigtigt godt trætte. For han har knoglet hårdt på sit arbejde hele dagen og derefter her hjemme det meste af eftermiddagen samt aften. Da han igen i dag havde taget arbejdsopgaver med hjem, og jeg har stort set hele dagen nusset rundt i vores hjem, imens jeg lige fik aflivet endnu en god håndfuld af diverse små hverdags opgaver. Blandt andet har jeg nået at vaske og stryge tre maskinefulde ( 65 stykker ) tøj, der nu er hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.