Arkiver

Rødt hæklet kræmmerhus


Hverdagen, Håndarbejde.

Lige for tiden er det lige som om, jeg ikke rigtigt har overskudet og tiden til at hygge mig med et håndarbejde. Det er ikke fordi, jeg mangler garn, hvilket mit "lille" garnlager vist nok er et tydeligt bevis for. Det er bestemt heller ikke fordi, jeg magler gode ideer, for de står næsten i kø, og det er absolut heller ikke fordi, jeg ikke har lysten til at sidde med et håndarbejde. Jeg når det simpelhen bare ikke.

I dag fik jeg så ryddet lidt op i en af mine flyttekasser med, hvad jeg under et vil kalde for diverse hobby materialer. Det vil sige alt lige fra diverse færdige broderi- og hobbykit, garn og stof til perler. Der i fandt jeg nogle få små rester af bomuldgarn fra diverse tidligere hækleprojekter.

Blandt andet fandt jeg otte gram rødt ( farve nummer 556655 ) "Bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) fra Coop Danmark, som jeg her til aften har omsat til dette hæklet kræmmerhus …

2009/06/16/501.jpg

… der er igen tale om et 100% eget design og det er cirka dobbelt så stort som de små kræmmerhuse, jeg eller plejer at hækle af mine forskellige bomulds garnrester, men det bliver det jo ikke mindre sødt af.

🙂

Det kan godt være, at jeg bare skal hækle nogle flere kræmmerhuse i denne størrelse, for kan vi ikke selv bruge dem på vores juletræ, kan de jo altid bruges som en lille ( værtinde ) gave eller også kan min veninde på Bornholm måske bruge dem til årets julemarked.