Arkiver

Hvilken weekend ?


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser, Ænder.

Dagens smukke solnedgang over Køgevej klokken cirka 21:30 …

2009/06/14/401.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vores altan, da jeg var blevet helt færdige med at vande alle vores skønne grønne planter både ude på altanen og inde i lejligheden. De blev for øvrigt alle som en forkælet i aften, for vi havde kommet gødning i vandet, før de fik det.

Så er det allerede blevet søndag aften og det er lige før min Skat og jeg begynder at gere ned til natten, og endnu en gang kan vi blot konstatere, at vi simpelhen ikke fatter, hvad der bliver af sådanne to fridage. For det kan altså ikke passe, at de allerede er overstået, eller kan det ?

Vi kan så glæde os over, at vi nåede ud at gå en dejlig tur i vores lokal område både i går og i dag, samt at vi også har nået at deltage i 150 løbs jubilæums udgaven af Folkeparkens Motionsløb i formiddags. Ellers er vores weekend gået med diverse helt almindelige små hverdagsting og vi har fået aflivet et par små nyere hængepartier.

Der til kommer, at jeg har nået at få min seneste kreative udfoldelse færdig samt der er kommet en ny lille and ind i vores liv.