Arkiver

En and med striber


Hverdagen, Ænder.

Som jeg skrev i det forrige indlæg, så var min Skat og jeg lige en hurtigt tur rundt om Aldi. Dels fordi vi dermed lige kunne få købt de få småting, som vi manglede til weekenden, og dels så vi kunne kommer til at købe denne søde lille størrelse …

2009/06/13/301.jpg

… han var godt nok lidt halv dyr. For han kostede 49,95 kroner, men det viste vi nu godt i forvejen og min Skat havde givet mig pengene til ham, allerede da vi i mandsags så ham i denne uges tilbudavis fra Aldi.

Nu er han så blevet købt den lille gavtyv og han er kommet med os hjem, hvor han har fået en stor varm og meget kærlige modtagelse af de "få" andre ænder, som vi igennem årenes løber er komme til at give et nyt godt hjem hos os.

Han er blevet unpiercet, for han var blevet piercet både i den ene vinge samt i gumpen, så man havde kunnet forsyne ham med to store pap-mærker, og sådan en mishandling bryder ænder sig altså ikke om at blive udsat for. Så når vi nu er så flinke, at vi har hjulpet ham af med dem, er der vel ikke noget at sige til, at han allerede føler sig rigtigt godt tilpas i vores selskab ?