Arkiver

Det regner …


Hverdagen.

… og det ser ud til, at det bliver ved med at regne i hvert fald hele indeværende døgn, hvis man skal tro på DMIs prognoser for Roskilde og omegn.

Jeg har lige fået en lille e-mail fra min Skat, der hvis meget godt beskriver, hvor meget vand vi har fået indenfor det sidste døgns tid og især i løbet af natten og morgen …

"Der er specielt meget vand på afslutningen af motorvejen lige før Jyllingevej. Ikke i den venstre bane jeg kørte i, men i den højre bane og i midter banen. Der var en bil i pæn fart i højre bane og den nærmest forsvandt i vandet, hvorfor jeg satte farten ned, for jeg lå vel 100 meter fra ham. Jeg gætter på, der var 30 til 40 centimeter vand på vejbanen i det højre spor. Der var ingen problemer i venstre. Da jeg kom til Herlev, snakkede de netop om søen på motorvejen i Trafik Radioen."

Hvor er jeg altså bare så glad for, at jeg ikke har behov for at skulle udendørs i dag, hvis jeg ikke har lyst til det, og hvor er jeg altså især bare så glad for, at vi ikke skal rundt om Farmors hus i løbet af eftermiddagen eller aften for at tjekke, om der er trængt vand ind i det via kloakafløbet i kælderen. Det er altså bare så dejligt, vi er kommet af med det ansvar med alle de tilhørende arbejdsopgaver.

🙂