Arkiver

Fra kaos til orden – Påskepynten


Hverdagen.

I dag fik jeg så taget mig sammen til at få pakket resten af påskepynten væk. Det vil sige alt det, der ikke kunne komme ned i de fire flade hvide Kassett kasser fra Ikea, som jeg nåede at pakke i tirsdags. Fordi tingene er for store og fylder for meget, til at de kunne få en plads i disse fire ret så flade kasser.

Så nu har jeg lagt de små plys kaninerne og de lidt større plys ænder ( for ændernes vedkommen der er tale om nogle dubletter, som vi kun har fremme om foråret og ved påsketid, fordi vi allerede har en af slags stående fremme året rundt ), metal æggene, der kan dels, og de øvrige store ting ned i en klar grøn plastik SmartBoks …

2009/06/11/103.jpg

… i en anden klar grøn plastik SmartBoks har jeg lagt alle de sart grønne stykker psykiske stabilt ( læs: nervøse ) velour …

2009/06/11/102.jpg

… vi bruger som dels dug til sofabordet og dels som underlag på vores reoler inde i stuen, så man kan få en fornemmelse af at alle de små får og lam, harer og kaniner samt haner, høns og kyllinger bolter sig på en frisk lysegrøn græs eng.

Imens jeg så var i gang med at rydde op og ligge på plads, fik jeg også lige lagt alle de hvide stykker psykiske stabile ( læs: nervøse ) velour …

2009/06/11/101.jpg

… som vi dels bruger som dug på vores sofabord samt til vores snelandskaber på reolerne ved jule- og vintertid ned i endnu en klar grøn SmartBoks. Hvor jeg også fik plads til de 24 hvide sekskantede mellemlægs servietter samt de tre runde hvide mellemlægs servietter, som jeg næsten lige har hæklet. For de skal nemmelig også kun bruges ved jule- og vintertid.

Så nu har jeg fået lige så meget styr på vores forårs- og påskepynt, som jeg allerede har fået på vores jule- og vinterpynt minus det til juletræet, samt på alt vores pynt til Halloween.

Jeg er altså helt stolt af mig selv, hver gang jeg får aflivet endnu et af mine alt for mange små og store hængeparti, og især hvis det gør, at jeg får mere styr på, hvor vores forskellige ting befinder sig. For selvfølgelig har jeg også i dag nummereret de tre grønne plastik SmatBokse, lige som jeg har oprettet et regneark til dem hver på min computer, hvor i jeg har skrevet, hvad der er blevet lagt ned i den enkelte SmatBoks. På den måde er det meget nemmere at finde tingene igen, når vi næste gang skal bruge dem. Fordi jeg kan nøjes med at læse disse regneark igennem i stedet for at skulle "stå på hovedet" i en masse forskellige kasser.

🙂