Arkiver

Ikke ferie i denne omgang


Hverdagen.

Hvis alt var gået efter de først lagte planer, havde min Skat og jeg i dag taget hul på vores fire uger lange skønne sommerferie, men nu går det jo langt fra altid, som man håber på og planlægger, så min Skat er altså på arbejdet igen i dag.

På det tidspunkt vi planlagde, at vi skulle holde sommerferie i uge 24, 25, 26 og 27 i år, viste vi jo til al held ikke noget om, at Farmors ville blive syg i starten af april måned og at hun ville dø små fire ugers tid senere. Vi viste til al held heller ikke noget om, hvor hektisk hele uge 18 år 2009 ville blive.

Til gengæld viste vi godt, at min Skat i løbet af foråret og først på sommeren ville være meget ophængt med masser af arbejdsopgaver med meget korte deadlines. For sådant plejer det at være hvert år, da kunderne lige skal have leveret deres ordrer, inden firmaet, som min Skat er ansat i, holder ferielukket i uge 28 og 29, hvilket man så for første gang har valgt ikke at gøre i år.

Så allerede da vi planlagde vores sommerferie, vist vi godt, at vi måske ville blive nødt til at ændre lidt på den. Hvilket vi så også hele tiden har været parate til at gøre.

Min Skat har ikke hørt så meget som bare et eneste negativt ord, grynt eller bemærkning over, han tog et par løse fridage i løbet af april måned i år, så at han for eksempel kunne deltale i en samtale med personalet på det plejecenter, Farmor boede på. Det er der heller ikke kommet over, han tog fri i hele uge 18. Snare tvært imod for han blev mødt med et: "Du tager de fridage, du har behov for. Så du dels kan komme din ovenpå dødsfaldet og du dels kan klare de praktiske opgaver, det medfører".

Der er vel ikke noget at sige til, at når man bliver mødt med den form for goodwill fra sin arbejdsplads side af, at man så ikke har noget imod at ændre på sine ferieplaner, og så store er ændringerne nu heller ikke på nuværende tidspunkt. For indtil videre har vi kun udskudt vores sommerferies start med en uges tid.

Det kan så meget godt være, at vi komme til at udskyde vores sommerferies start med yderligere en uges tid og at vi også afkorter vores sommerferie med en uges tid eller to, eller at vi deler de fire uger op i to gange to uger i stedet for. Det kommer meget an på, hvor langt min Skat når med alle sine arbejdsopgaver i løbet af indeværende uge.

Under alle omstændighed så uanset hvornår vi får sommerferie i år og uanset hvor lang den bliver, så skal vi nok komme til at nyde den 100% fuldt ud, bare vi får lov til at være sammen og vi vil især komme til at nyde den, hvis vejret er med os og det viser sig var sin allermest flotte og varme side af i vores sommerferie i år.