Arkiver

En tidlig sommer lørdag i Roskilde


Hverdagen.

Da vejret er rimeligt flot i det i dag, selv om det er cirka ti grader koldere, end det var i sidste weekend, og da min Skat og jeg gerne ville en tur ind til Stændertorvet dels for at se på dagens loppemarked og dels for at købe ost til min Skat, gik vi os en lille kort tur i vores lokalområde.

Vi startede med at gå rundt om skuret med containeren til batterier, containerne til dagrenovation samt containeren til papir, da vi havde noget af til dem alle tre, derefter gik vi rundt om containeren til pap, så forsatte vi ad Stamvejen og derfra via Køgevej. Vi var lige et hurtigt smut inde hos vores frisør for at få en tid til min Skat på onsdag, hvorefter vi forsatte ind til Roskildes centrum …

2009/06/06/201.jpg

… hvor vi startede med at kigge på dagens loppemarked på Hestetorvet, før vi gik via Algade, hvor man blandt andet finder dette …

2009/06/06/202.jpg

… der viser de store granitsten fra en middelalderlig brolægning, man har fundet i Algade ved dens renovering i 1995.

Vi forsatte hen til Stændertorvet, hvor vi fik hilst på begge vores to faste ande-pusher, men desværre vat ostebilen der ikke, så vi fik ikke købt noget ost til min Skat i dag.

🙁

Nå nu vi alligevel var nået ind til Stændertovet, blev vi enige om, at vi lige ville prøve broen ind til Palæ Haven, og det kommer der mere om i det næste indlæg.