Arkiver

Årets andet sold


Hverdagen.

Normalt vil min Skat og jeg helst ikke bruge vores lørdage på at handle ind, men da jeg har det meget svært med kulden og da vi skulle eller retter vi troede, at vi skulle have en del tunge ting, så handlede vi ind i fællesskab i dag.

Første stop på turen blev Kvickly i Algade, da den havde reklameret med, at den i denne uge havde Coop Danmarks eget mærke af halvanden liters sodavand på tilbud til 8,00 kroner per flaske, hvilket er billigt, men der er altså ikke billigt, når sodavandene så stort set er for gamle allerede før man køber dem og da samtlige af de sodavand, vi så på hos Kvickly i Algade, holdt kun til den 26. januar 2013, så købte vi ikke en eneste af dem.

Så hvis vi ikke havde medtaget alle de tomme flakser, der efterhånden havde samlet sig i vores garage, samt vi ikke havde fået dem solgt, så havde turen rundt om Kvickly i Algade været fuldstændigt forgæves.

Næste stop på turen blev Netto på Københavnsvej, hvor vi ud over at købe en hel del af de helt almindelige hverdagsvarer også fik købt to sæt bestående af to klar plastikboks …

2013/01/19/001.jpg

… der måler 12,80 x 12,80 x 4,40 centimeter og den ene af dem har fire rum, de kostede en rund tier per sæt og jeg har endnu ikke besluttet om de fremover skal indeholde diverse former for små hobbymatrikler eller nogle af de lidt mere skrøbelige ting til juletræet.

Tredje stop på turen blev Stof & Stil, men det kommer der mere om i det næste indlæg.