Arkiver

Årets allerførste morgen


Hverdagen.

Lige nu er der meget stille i mit område af Roskilde, det er lige som om hele verden omkring min Skat og mig sover, for så stille er der. Der er vel også en hel del personer, der lige nu skal sove årets allerførste brandet ud efter en lang mere end våd altså efter indtagelsen af alkoholske drikker våd aften og nat.

Lige nu sidder min Skat og jeg for allerførste gang i år foran hver sin computer, hvor jeg har selvskab af min morgenmad …

2013/01/01/101.jpg

… der virkeligt er, hvad jeg vil kalde for 100% rendyrket overforkælelse, og det er rent faktisk helt vildt skønt at starte dagen med at spise to skriver sønderjysk rugbrød med et meget tyndt lag smør, skriver af hellefisk samt friskklippet purløg.

En så luksuøs morgenmad bliver der næppe råd til ret mange gange i løbet af dette år, heller ikke selv om hellefisk altid kun bliver købt, når den er på tilbud, for vi skal i gang med at spare så meget op, at vi endeligt langt om længe kan få råd til at gå i gang med den helt store modernisering samt istandsættelse af vores badeværelse og allerhelst så hurtigt at vi kan starte på projekt i løbet af i år.