Arkiver

Halvvejs


Hverdagen.

Officielt varer foråret jo ganske lige som året tre øvrigt årstider tre måneder, da man plejer at sige, at foråret begynder den 1. marts samt slutte den 31. maj. Dermed varer foråret 91 dag.

Da vi i dag er nået til tirsdag den 16. april 2013, betyder det så, at vi i dag i hvert fald ifølge kalenderen officielt er kommet igennem dette forårs første halvdel samt at vi i dag tager hul på dette forårs sidste halvdel eller skrevet på en anden måde … vi er nu nået lige præcist halvvejs igennem dette forår.

🙂

Nu ved jeg udemærket godt, at foråret ikke har en kalender samt at det ikke hverken ankommer til eller forsvinder igen fra vores breddegrader på en bestemt dato hvert år, men jeg er bare så tilpas naiv, at jeg håber på, at når dette forår indtil videre har været været relativ længe om at ankomme til vores breddegrader, at sommeren så til gengæld vil få love til at ankomme til vores breddegrader lidt tidligere i år.

Det vil i hvert flad efter min mening ikke gøre spor, hvis vi får en rigtigt lang samt især meget solrig og varm sommer i år, for jeg længets virkeligt noget så frygteligt efter lange dagen med masser af lys, solskin og især varme fra tidlig morgen til sen aften.