Arkiver

Lidt om min blogs statistik


Hverdagen.

For ni døgn siden altså den 1. april 2013 fyldte min blog syv år og det fik mig til at se lidt på dens statistik og det fik mig så også lige til at se lidt på dens udvikling, dermed fandt jeg ud af følgende …

Da min blog kunne fejre sin allerførste fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de første tolv måneder som blog-ejer havde nået at skrive 242 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin anden fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de næste tolv måneder som blog-ejer havde nået at skrive 542 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin tredje fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de næste tolv måneder som blog-ejer havde nået at skrive 866 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin fjerde fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de næste tolv måneder som blog-ejer havde nået at skrive 1.634 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin femte fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de næste tolv måneder som blog-ejer havde nået at skrive 1.646 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin sjette fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de næste tolv måneder som blog-ejer har nået at skrive 1.968 indlæg.

Da min blog kunne fejre sin syvende fødselsdag, kunne jeg samtidigt via Statistikker – General se, at jeg i løbet af de senest tolv måneder som blog-ejer har nået at skrive 2.142 indlæg.

Det vil altså sige, at jeg i løbet af de første syv år som blog-ejer har brugt mere og mere tid på at skrive på min blog eller skrevet på en anden måde … jeg er blevet bedre og bedre til at bruge min blog som det sted, hvor jeg gemmer alt det, jeg så gerne vil kunne finde hurtigt frem eller kunne huske.

Jeg ved udemærket godt, at der for eksempel ikke er nogen som helst ud over min Skat og mig, der har nogen som helst former for interesse i at kunne huske, hvad vi fik til middag i dag, i går, i forgårs og så videre, men vi synes, det er sjovt lige at kunne slå det op på bloggen.

Lige som jeg også synes, det er sjovt, at kunne slå op på bloggen, hvornår det nu lige var, at jeg købte det garn, stof eller øvrige former for kreative materialer, jeg endeligt langt om længe har fået eller rettere taget tid til at bruge. Det er jo også sjovt at kunne se, hvad jeg har givet for det.

Det er også dejligt lige at kunne slå op på bloggen, hvornår det nu lige var, at vi købte denne her ting. For eksempel fandt vi jo via min blog ud af, at vores forrige el-kedel blev købt den 22. september 2008 og at den dermed kun havde holdt i små 2½ år, da den stod af den 9. februar forrige år.

Så er der alle de mange virkelige dejlige stunder, min Skat og jeg har haft sammen. Dem vil jeg altså ikke kun nøjes med at gemme i mit hjerte, og på denne måde kunne jeg blive ved med at remse op, hvorfor jeg i større og større grad skriver mere og mere på min blog.

Jeg ved udemærket godt, at der med meget stor sikkerhed ikke findes andre end lige præcist mig og så måske min Skat, der har nogen som helst former for interesse i at læse alle min blogs indlæg, men nu er det jo også mig og ikke andre, der betaler for at have denne blog, og derfor bliver der også kun skrevet på denne blog om noget, jeg har lyst til at kunne genlæse på et senere tidspunkt.