Arkiver

Fra kaos til orden – Fryseren


Hverdagen.

I går aftes, da min Skat og jeg havde aflivet opvasken efter aftens menu, besluttede vi, at vi ville tage et stykke svinekam med spæk ud af fryseren, hvorefter vi lagde det til optøning i køleskabet, så vi kan forkæle os selv med en flæskesteg i aften, desværre har det lige vist sig, at svinekammen meget langt fra er tøet nok til, at den kan bruges i dag og derfor fik vi lige lynhurtigt ændret på aftens menu, så den bliver til noget, der kan gå direkte fra fryseren via en varm ovn og en lun stegepande ind på bordet, men så fandt vi ud af, at vi mangler pomfrit.

Så derfor tog jeg mit overtøj på, hvorefter jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores blok, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, før jeg forsatte langs med vores blog til stamvejen, hvor jeg lige var rundt om containeren til pap, så den også lige kunne blive "fordret", hvorefter jeg forsatte via stamvejen samt Køgevej til Fakta, hvor jeg lige fik handle lidt ind, før jeg forsatte til Aldi på Søndre Ringvej, hvor jeg også lige fik handlet lidt ind, før jeg gik hjem.

Da jeg kom hjem samt jeg havde putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, besluttede min Skat og jeg, at vores frysers fire skuffer efterhånden meget mildt skrevet var ved at være lettere kaotiske at se ned i samt at der ikke rigtigt var nogen som helst form for orden med hensyn til, hvilken form for madvarer, der lå i den enkelte skuffe. Meningen er ellers, at den øverste skuffe skal indeholde kød fra firbenet væsener, den anden skuffe skal indeholde fisk, fjerkræ, færdigretter samt is, den tredje skuffe skal indeholde grønsager samt fond og den nederste skuffe skal indeholde smør samt diverse middagsrester.

Samtidigt med det så var vores lille lagerliste over fryserens indhold efterhånden også blevet lettere kaotisk at se på …

2013/04/06/501.jpg

… så derfor gik vi i gang med at rydde op i vores frysers indhold samt med at skrive en helt ny opdateret lagerliste over dens indhold.

Det tog os cirka en times tid at løse opgaven og nu ligger alle madvarerne igen i lige præcist den skuffe, de hører til, og ikke i en anden skuffe. Dermed er det igen blevet nemt at finde lige præcist det, vi skal bruge, og vi har nu fundet af, hvor mange af den kommende uges gode tilbud, der ikke kan blive plads til i vores fryser, så vi ikke kommer til at købe mere, end den rent faktisk kan rumme.