Arkiver

Årets femtende ups !


Hverdagen.

Normalt gider min Skat og jeg ikke at bruge vores lørdage på at handle ind og vi bruger aldrig vores søndage på den slags, hvis vi lige ser bort fra den første søndag, hvor vi er på sommerferie og derfor lige skal have fyldt det lejede sommerhus køleskab og fryser så meget op, at deres indhold rækker til resten af den pågældende ferie.

Nogle gange bliver vi dog nødt til at handle ind om lørdagene og så gør vi det så tidligt som over hovedet taget muligt samtidigt med vi så vidt det kan lade sig gøre sørger for at købe så som mange af de langtidsholdbare basisvarer som muligt, så jeg ikke har behov for at bære den slags hjem de efterfølgende uger.

I dag er så en af de lørdage, hvor vi var nødt til at bruge det meste af formiddagen på at handle ind og vi startede med at køre ud til Københavnsvej, hvor første stop blev Lidl og andet stop blev Netto.

Derefter kørte vi ad Københavnsvej ind til den store parkeringsplads ved Røde Port, hvor vi anbragte vores lille bil, imens vi først var rundt om posthuset for at hente en pakke til min Skat og derefter rundt om Havanahuset for at forny vores Varelotterisedler.

Derefter kørte vi ad Ny Østergade, Søndre Ringvej samt Ringstedsgade ud til Netto på Holbækvej, hvor jeg kom til at foretaget årets femtende ups …

2013/04/06/101.jpg

… i form af otte nøgle turkis ( farve nummer 10615 ) Bomuld ( 100% bomuld ) med en løbelængde på cirka 165 meter per 50 gram, der kostede 12,00 kroner per nøgle, og et nøgle grønt ( farve nummer 001 ) Bomuldsgarn Multifarvet ( 100% bomuld ) med en løbelænge på cirka 165 meter per 50 gram, der kostede 15,00 kroner.

Vi afsluttede dagens indkøbstur hos Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at få puttet langt de fleste af alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi smurte samt spiste vores frokost.