Arkiver

Sommerferiens allerførste nye plyssede and


Hverdagen, Ænder.

Så blev det endelig langt om længe sommerferie og selv om vi er helt enige om, at de næste to ugers tid primært skal bruges på at komme lidt til bunds i noget af alt vores rod, så skal der jo også helst være tid til lidt hygge også. Så derfor endte det med, at vi begge to brugte langt det meste af morgen samt hele formiddagen på aflivningen af diverse mere hyggelige små hængepartier via hver sin computer, hvilket for min side af vil sige blogskrivning.

Da vi begge to havde nydt vores frokost, besluttede vi, at vi ville handle ind og oven i købet så meget, at vi ikke behøver at skulle bruge tid på det igen før sidste på ugen. Vi startede med at køre ud til Lidl samt Netto på Københavnsvej og da vi havde handlet ind begge steder, smuttede vi lige rundt om Dyr I Centrum, hvor jeg kom til at købe denne plyssede størrelse …

2013/07/15/001.jpg

… der kostede 49,00 kroner, før vi afsluttede dagens indkøbstur hos Aldi. Da vi kom hjem, hjalpes vi lige med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvorefter min Skat kørte til træning og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme til at tage mig en lille powernap, før jeg går i gang med at stryge dagens tre maskinfulde nyvaske tøj, så der efterfølgende kan komme på plads i diverse skabe samt skuffer.