Arkiver

Dagens sold


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat og jeg alligevel var tvunget til at foretage dagens indkøb udenfor vores lokalområde, da samtlige af de omkringliggende butikker lige for tiden har et yderest reduceret varesortiment på grund af den lille lokale havefest, besluttede vi, at vi ville starte med at køre en tur til City 2. Det er for øvrigt flere år siden, vi sidste har været en tur i City 2 sammen.

Vi startede med at gå en runde i hele centret, hvilket vi sige, at vi nåede igennem alle det tre planer og selv om vi var rundt om samtlige af de butikker, der sælger herretøj, så fandt vi ikke de ønskede bukser til min Skat. Vi synes, at det er ufatteligt, at der ikke var bare en eneste butik, hvis udvalg af bukser var større end kun at indeholde cowboy-, fløjs- samt lærredsbukser.

Det endte med, at jeg kom til at solde lidt, for hos Panduro Hobby kom jeg til at købe dette lille søde femkløver …

2013/07/06/301.jpg

… der var sat ned fra 26,00 kroner til 13,00 kroner, hos Føtex kom jeg til at købe denne skønne stående polyresin andrik …

2013/07/06/302.jpg

… der var sat ned fra 149,00 kroner til 74,50 kroner, så nu har den stor polyresin and fået en mage, og hos Lidl kom jeg til at købe denne sukkulent …

2013/07/06/303.jpg

… der kostede 19,00 kroner.

Min Skat og jeg var for øvrige så heldige, at vi fik handlet så meget ind hos henholdsvis Føtex og Lidl i City 2, at vi slet ikke havde behov for at handle ind hos hverken Aldi, Fakta eller Netto i Hedehusene og derfor kunne vi køre direkte hjem.