Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser.

Så er den syvende dag i vores sytten sammenhængende dage lange skønne sensommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er for længst gået ned og lige om lidt går vi også i seng, men jeg dog vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:30, så jeg havde nået at nyde min morgenmad samt min morgenthe, før jeg klokken lige præcist 6:00 ydede den på alle hverdage helt normale telefonvækning service overfor Poul.

Min Skat stod op ved 7:00 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad og cirka en times tid efter løb vi min normale torsdagstur, der i dag var på to gange 900 meter, som min Skat bruger som sin opvarmningstur, hvorefter han løb sin normale torsdagstur, der er på 14 kilometer, imens jeg gik i bad samt efterfølgende sad med fødderne i varmt sæbevand, før jeg pakkede alt vores snavsetøj ned i et par sorte plastik klapkasser. Imens min Skat var i bad, nåede jeg at få lidt styr på alle de brochure med mere, vi har indtil videre i løbet af denne ferie har fået eller taget, samt smøre dagens madpakker.

Vi kørte hjemmefra ved 11:00 tiden og jeg fristes næsten til at skrive at ganske som altid, så fordelte vi opgaverne imellem os sådant, at min Skat styrede bilen, Sludrechatollet i form af vores nye navigator viste vej og jeg hæklede på det igangværende projekt.

Vi kørte til Balle nærmere bestemt Munkholm Zoo og vi var så heldige, at vi kom lige før den store daglige fordringsrute begyndte, det var en meget spændende samt lærerig tur rundt til flere af havens mange dyr og selv om det kun var en dyrepasserelev, der stod for turen, så viste hun meget og var virkelig god til at formidle sin vinden videre.

Vi nåede at bruge fem timers tid i Munkholm Zoo og vi er forbavset over, at der virkelige kan være så mange dyr, der har masser af plads, i så lille en zoologisk have, lige som vi også er helt sikker på, at vi vil besøge den igen.

Før vi forlod Munkholm Zoo, fik vi en rigtigt hyggelig snak med dens ejer og vi fortalte ham, hvor begejstret vi var for alt det, vi havde set samt oplevet i løbet af vores besøg.

På køreturen tilbage til Fjellerup Strand smuttede vi rundt om Dagli' Brugsen i Ørum, hvor vi handlede lidt ind og da vi var kommet frem til det lejede sommerhus, tilberedte min Skat vores aftensmad, imens jeg talte i mobiltelefon med Poul samt dækkede spisebordet.

Da vi havde nydt aftens menu, ryddede jeg til side samt vaskede op, imens min Skat ordnede nogle ting via den bærbare computer og samtidigt med jeg har skrevet dette lille indlæg på min blog, har min Skat …

2013/08/29/1101.jpg

… så nået at tørre af samt stille på plads, hvilket vil sige, at tingene er blevet anbragt på køkkenbordet.