Arkiver

Sorte hæklede halvhansker


Hverdagen, Håndarbejde.

Så er vi sørme allerede nået til den syvende morgen i vores sytten dage lange sensommerferie, sådant nogle sammenhængende fridag har det desværre med at løbe ad sted, og igen i dag fordelte vi opgaverne sådant imellem os, at min Skat sov til klokken lidt over 8:00 og jeg stod op klokken lidt i 6:00, så jeg et par tre minutter senere kunne yde den på alle hverdage helt normale telefonvækning service overfor Poul.

Da jeg havde nydt min morgenmad samt min morgenthe samtidigt med jeg skrev et meget lille billedløst indlæg på min blog, gik jeg i gang med at hækle på det igangværende projekt og ingen jeg fik set mig, var jeg også blevet helt færdige med det.

Så nu har jeg fået et par sorte hæklede halvhansker i en lidt varmere udgave mere …

2013/08/29/101.jpg

… der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt lidt under det ene af de tre nøgler sort ( farve nummer 19-4305 ) af Anna og Claras Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) med en løbelængede på cirka 160 meter per 50 gram, jeg købte den 7. november sidste år, samt min altid trofaste Perle Inox hæklenål nummer 2,5.

Jeg havde håbet på, at jeg her til morgen kunne nå at skrive bare nogle ganske få af de mange manglede indlæg fra indeværende uge for eksempel dem om aftens menu, men min Skat og jeg er lige blevet enige om, at vi lige om lidt vil gå i gang med dagens førte praktiske opgave og dermed bliver det desværre ikke til mere blogskrivning end lige præcist dette lille bitte indlæg i denne omgang.