Arkiver

Sensommerferiens anden is


Hverdagen, Oplevelser.

Da vi forlod Den Gamle By i Århus, besluttede vi, at vi lige ville handle lidt ind hos den nærliggende Netto og da vi ikke lige kunne huske, hvor den ligger, så bed vi Sludrechatollet om at finde den for os, hvilket hun gjorde. Da vi havde fået klaret dagens samlet behov for indkøb af diverse helt almindelige hverdagsvarer hos Netto, spurte vi Sludrechatollet om, hun kunne finde en fotoforretning, så jeg kunne komme til at købe et ekstra batteri til mit nye kamera, men det kunne hun så desværre ikke og derfor så bed vi hende om at finde det nærmeste indkøbscenter, da vi gik ud fra, at der nok ligger en fotoforretning i det, og det viste sig at være Bruuns Galleri.

Det lykkedes også for os at finde Bruuns Galleri, men da vi ikke kunne finde en parkeringsplads til vores lille bil, besluttede vi at køre ud til Storcenter Nord, hvor vi meget hurtigt fandt en fin parkeringsplads til vores lille bil …

2013/08/28/701.jpg

… i centrets store parkeringskælder, derefter gik vi ind eller rettere op i centret …

2013/08/28/702.jpg

… men selv om vi var rundt om både Japan Foto, Expert samt Fona i nævnte rækkefølge, fik vi ikke købt det ønskede batteri, da ingen af de nævnte butikker havde det på lager.

Da vi på vej igennem centret tilbage til vores lille bil nåede forbi en Tiger, fandt min Skat ud af, at vi skulle købe en Faxe Kondi Is

2013/08/28/703.jpg

… til os hver. De kostede en rund tier per styk, men de var lidt af en skuffelse, for de smagte ikke rigtigt af noget som helst og slet ikke af Faxe Kondi.