Arkiver

Dagens sold – Del 2


Hverdagen, Oplevelser.

Ganske lige som de fire forrige gang, hvor min Skat og jeg har haft lejet et sommerhus, der så har været vores faste base et sted imellem fire og syv døgns tid, har vi også denne gang taget vores eget køkkengrej med, så vi ikke har behov for at bruge det køkkengrej, der befinder sig i det lejede sommerhus.

Det har to store fordele … for det første så kommer vi til at bruge køkkengrej, vi kender og derfor ved vi også, hvordan det fungere, samt hvis uheldet skulle ske, og en af os kommer til at beskadige en af tingene, så er der vores egen ting, det er gået ud over.

Nu viste vi godt, at der er en opvaskemaskine i det lejede sommerhus, men den ønsker vi ikke at benytte, da vi finder det tåbeligt at nøjes med at vaske en kvart maskinfuld ad gangen, så derfor vasker vi hver aften op på den gode gammeldags manuelle måde altså i hånden, hvilket vi jo også gør i det daglige derhjemme, da vi ikke ejer og vi med meget stor sandsynlighed aldrig nogensinde kommer til at eje en opvaskemaskine, men derfor havde vi nu alligevel regnet med, at der nok var både et vandfad samt et opvaskebakke i det lejede sommerhus, hvilket så kun er tilfældet med vandfadet.

Så både i lørdags og i går brugte vi et frotte håndklæde som opvaskebakke, hvilket så bare ikke er nogen speciel god løsning, da køkkenbordet dermed kommer til at soppe. Så da vi i eftermiddags, da vi handlede ind hos Netto i Ebeltoft, så denne opvaskemåtte …

2013/08/26/711.jpg

… der er fremstillet af 80% polyester og 20% polyamide og måler 40,00 x 45,00 centimeter, købte vi den og nu hvor vi har brugt den til aftens opvask, så er vi glade for, at vi har købt den.

For godt nok suger den vandet til sig ganske lige som et håndklæde eller et viskestykke gør, men den holder vandet i sig, så køkkenbordet under den var næsten helt tørt, da vi var færdige med at tørre dagens samlede opvask.

Efter brug hang jeg opvaskemåtten op på den utændte håndklædetørre i badeværelset og efter et par timer var den igen hel tør. Dertil kommer, at den kan foldes sammen …

2013/08/26/712.jpg

… og dermed fylder den så lidt, at den sangens vil kunne ligge i den sorte klapkasse sammen med vores køkkengrej eller i det sorte stofnet sammen med den lille el-kedel og og den klar plastik æske, hvori vi har bestik, knive, saks med mere.

Den omtalte opvaskemåtte var for øvrigt heller ikke særlig dyr, da den kun kostede 35,00 kroner og så kan den maskinvaske på maximalt 60 grader, dog må der ikke bruges skyllemiddel, men hvem er også så miljøubevidste at de bruge den slags i dag ?